Contact: U kunt contact met mij opnemen door onderstaand formulier in te vullen of een mail te sturen naar het mailadres in de contactgegevens. Ik zal zo snel mogelijk reageren, ik beantwoord in principe op mijn praktijkdagen (ma en di, do even weken) de mail. Wanneer u privacy-gevoelige informatie wil sturen, kan ik u vanuit een beveiligde mailomgeving mailen (zorgmail) waarop u kunt reply-en en bijlagen kunt invoegen. Verwijzers die zelf zorgmail hebben kunnen mij vinden in dit systeem. 

Spoed of Crisis: Als sprake is van een crisissituatie dan dient u contact op te nemen met uw (dienstdoende) huisarts. Buiten kantooruren of in het weekend kunt u hiervoor de centrale huisartsenpost bellen: 088 0030 600.

Aanmelding: Mocht het na email of telefonisch contact tot een afspraak komen voor een intakegesprek, dan zal ik u vragen een aanmeldformulier in te vullen. Het aanmeldformulier vindt u hier. Ook vraag ik u vóór een eerste afspraak bij mij om een betalingsovereenkomst te ondertekenen waarop alle betalingsvoorwaarden helder geformuleerd staan. De betalingsvoorwaarden vindt u hier. (zie ook onder 'kosten'). 

 

 

 

Toegankelijkheid: de praktijk bevindt zich op de eerste verdieping en is bereikbaar middels een trap, dus in elk geval niet rolstoeltoegankelijk. Online behandeling (via beeldbellen) is wel mogelijk. 

Contactgegevens:

Van der Burg Psychologie

Jorrien Teixeira de Mattos - van der Burg
Frederiksplein 6-I

1017 XM Amsterdam

06-21352960 

info@vanderburgpsychologie.nl